Autoservice i Kastrup

Her hos Kastrup Autoservice går vi op i god service og godt håndværk. Vi servicerer alle mærker og har mere end 15 års erfaring inden for autobranchen. Vi kan løse – og har løst – alle typer reparationer. Der er blevet skiftet utallige liter olie, motorskifte, udskiftning af gearkasse, 4-hjuls opmåling, bremser, udstødning – osv. osv. osv. – og selvfølgelig alle de gængse services på alle bilmærker.

Vi udfører garantiservice og garantireparationer, og vores mekanikere er naturligvis uddannede. Det betyder at du kan tage din spritnye bil, og komme ned til os og få serviceret. Du får stemplet i din servicebog (også i den online), og garanti bliver på bilen.

Vi sigter efter at levere den højeste kvalitet hver gang. Vi ringer til dig hvis vi finder noget, som ikke skal være som det er. Er du godt kørende er vi nemlig sikre på at du kigger forbi igen næste gang din bil trænger til et service.

Strejker din kassevogn?
Intet problem. Vi har en kassevogn netop til at kunne låne til dig som håndværker, så du kan tjene penge, imens vi sørger for at dit køretøj bliver driftsikkert igen de næste mange kilometer.

Vi har også en personbil som lånebil.