Forhandler af:

Om Kastrup Autoservice ApS


Kastrup Autoservice er et moderne værksted i København. Når det så er sagt, så er vi et værksted, der gerne vil give en positiv oplevelse til vores kunder, når de besøger os.

Hos Kastrup Autoservice har vi et super stærkt team med mange års erfaring på rygraden. Vi har haft med en bred vifte af biler – både for private og erhverv. Vores kunder og deres bil er det, der betyder mest for os. Derfor bestræber vi os meget i god kommunikation, så vi kan efterleve de forventninger der er, når man indleverer sin investerering til et værksted.

Derfor kan vi igen og igen yde en god service og ikke mindst sikre en fantastisk god kvalitet.
Hos Kastrup Autoservice går vi op i god service og godt håndværk. Vi servicerer alle mærker og har mere end 15 års erfaring inden for autobranchen. Vi kan løse – og har løst – alle typer reparationer. Der er blevet skiftet utallige liter olie, motorskifte, udskiftning af gearkasse, 4-hjuls opmåling, bremser, udstødning – osv. osv. osv. – og selvfølgelig alle de gængse services på alle bilmærker.

Hos Kastrup Autoservice udfører vi garantiservice og garantireparationer, og vores mekanikere er naturligvis uddannede. Det betyder at du kan tage din spritnye bil, og komme ned til os og få den serviceret. Du får stemplet i din servicebog (også i den online), så garantien bibeholdes på bilen. Vi sigter efter at levere den højeste kvalitet hver gang. Vi ringer til dig hvis vi finder noget, som ikke skal være som det er. Er du godt kørende er vi nemlig sikre på at du kigger forbi igen næste gang din bil trænger til et service. Hos Kastrup Autoservice har vi altid en lånebil klar.

Telefon & Mail


32 15 10 70

info@kastrupautoservice.dk

Kontakt


Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder